Alumni 1993-2002: Encik Norizan bin Jili / Jati Kasuma Ali ... [et al] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Norizan bin Jili merupakan seorang alumni Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak melalui Program Diploma Pentadbiran Awam bertempat di Kampus Semariang, Kuching pada tahun 1996. Manakala beliau memperolehi Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Korporat dari UiTM Shah Alam pada tahun 2000. Antara kenangan yang tidak dapat dilupakan semasa pengajian Bersama rakan-rakan seperjuangan di UiTM adalah menyediakan tugasan sebelum tarikh akhir.