Alumni talk session in environmental health / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Program “Alumni Talk Session in Environmental Health” telah diadakan pada 19 Jun 2022, Ahad anjuran Environmental Health Students Association (EHSaN) melalui platform Google Meet. Program yang bermula dari jam 9:00 pagi hingga 11:40 pagi ini telah menjemput tetamu istimewa iaitu Puan Siti Mashalida, Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran di PKD Dungun, Terengganu untuk berkongsi ilmu dalam bidang Kesihatan Persekitaran. Program ini bertujuan untuk meluaskan lagi pengetahuan para mahasiswa tentang bidang Kesihatan Persekitaran dalam sektor pekerjaan. Antara aktiviti yang dijalankan semasa program berlangsung ialah sesi soal jawab dimana Puan Siti Mashalida akan menjawab segala persoalan daripada mahasiswa dan mahasiswi yang ingin tahu dengan lebih mendalam tentang bidang Kesihatan Persekitaran dalam sektor pekerjaan.