Nigai Shinjitsu: evolution around us / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Program “Nigai Shinjitsu: Evolution Around Us” adalah program yang telah dianjurkan oleh Persatuan Pelajar Teknologi Makmal Perubatan (MELTECH) sesi 2021/2022. Program ini telah dijalankan pada 28 Mei 2022, Sabtu bermula jam 8:30 malam sehingga 11:00 malam melalui platform Microsoft Teams. Program yang berskopkan Sains, Teknologi dan Inovasi ini membawa maksud evolusi yang berlaku di sekeliling kita. Program ini bertujuan memberikan pendedahan kepada mahasiwa dalam perubahan yang telah berlaku pada zaman moden masa kini. Ia juga adalah program kesedaran kepada mahasiswa betapa pentingnya skop ini terutama sekali ia bakal membawa setiap sudut kehidupan para mahasiswa ke alaf yang baharu.