Youtube4u 4.0 / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Bermula 21 Mei 2022 sehingga 15 Jun 2022 telah berlangsungnya program YouTube4U 4.0 dibawah kendali kelab Chemical Engineering Student Society (ChESS). Program ini diadakan bertujuan untuk melatih dan menggilap kemahiran insaniah para mahasiswa/i, khususnya dari Pengajian Kejuteraan Kimia, PKK sempena pembelajaran atas talian (Online And Distance Learning, ODL). Program ini terbahagi kepada tiga(3) program kecil iaitu Bengkel Video, ‘U-Speak’ dan “Sharing is Caring’. Bengkel Video ini memberikan pendedahan kepada peserta untuk menghasilkan video yang lebih menarik dan berimpak tinggi. Seterusnya program ‘U-Speak’ ini melibatkan para peserta untuk menghasilkan video yang lebih menarik dan berimpak tinggi. Seterusnya, program ‘U-Speak’ ini melibatkan para peserta dalam menyuarakan pendapat dan pandangan mereka sendiri mengenai sesuatu perkara atau isi dalam bentuk 'public speaking' seperti mana dilakukan oleh kumpulan ‘ML Studios’. Manakala, program ‘Sharing is Caring’ pula merupakan platform warga PKK untuk berkongsi bahan pembelajaran yang boleh dijadikan sebagai rujukan tambahan. Program yang telah dihadiri seramai 20 orang peserta daripada fakulti dan universiti yang berlainan ini juga telah menjemput Nurin Nabilah Binti Jalaudin Basha sebagai penceramah Bengkel YouTube4U 4.0.