Alumni 1993-2002: Dato' Sri Rohani Binti Abdul Karim / Jati Kasuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
YBhg. Dato Sri Rohani Abdul Karim merupakan anak jati Sri Aman, Sarawak yang dilahirkan pada 3 Januari 1955. Beliau merupakan Graduan Executive Masters of Business Administration pada tahun 1998 di UiTM dan Ohio University, USA dengan penganugerahan Beta Gamma Sigma. Beliau mendapat pendidikan awal di SK Abang Ali dan Methodist Secondary School di Sibu sebelum meneruskan pengajian Bachelor of Science Perniagaan Tani di Universiti Pertanian Malaysia (UPM).