Alumni 1973-1982: Encik Mohd Hinri Abdullah @ Hinri George / Jati Kesuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Mohd Hinri Abdullah @ Hinri George, anak Bisaya kelahiran Limbang, Sarawak telah mendapat pendidikan menengah di Sekolah St Andrew, Negara Brunei Darussalam sebelum melanjutkan pengajian dalam bidang Diploma Pentadbiran Awam dalam tahun 1973. Sebagai pelajar perintis ITM Kampus Batu Lintang, Kuching, semangat beliau untuk menimba ilmu dan melanjutkan pendidikan ke peringkat yang lebih tinggi tetap utuh hingga beliau berjaya memperolehi Diploma Lepasan Ijazah dalam bidang Pemasaran di Research Institute for Management Science, Delft University of Technology, The Netherlands dalam tahun 1983. Beliau pernah menyandang jawatan sebagai Penolong Pengurus Besar (Pencegahan dan Penguatkuasaan), di Sarawak Timber Industry Development Corporation.