D'Bankers film session / Azlan Yusof Punding - Punding, Azlan Yusof (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 4 Mei 2024 yang lalu, persatuan D’Bankers UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah mengadakan program D’Bankers Film Session yang melibatkan semua warga UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah. Seramai 101 orang yang telah menyertai program tersebut. Tajuk filem yang telah dipilih untuk program ini ialah “Budi Pekerti” yang berkisar mengenai seorang kaunselor sekolah yang dikecam apabila video dia membangkang secara terbuka tular,mengancam kerjaya dan kesejahteraan keluarganya. Tujuan utama pelaksanaan program ini adalah untuk memberi peluang kepada pelajar untuk berkumpul, berinteraksi dan membangunkan hubungan sosial sesama warga UiTM Mukah. Filem ini ditayangkan selama hampir 2 jam bermula pada jam 8.00 sehingga 10 malam bertempat di Dewan Telian, UiTM Mukah. Program ini dianjurkan oleh persatuan D’Bankers dan turut dimeriahkan dengan kehadiran Penasihat Kelab iaitu Encik AzlanYusof Punding.