Belasungkawa: Ustazah Nur Salwati Sabtu - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
Gambar kenangan dan doa sebagai tanda penghormatan dan ingatan tulus kepada Allahyarhamah Ustazah Nur Salwati Sabtu.