Program team building Fakulti Perladangan dan Agroteknologi UiTM Kampus Mukah 2023 / Darwisy Irfan Hadi dan Ros Anizah Mi'ad - Hadi, Darwisy Irfan; Mi'ad, Ros Anizah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 4 dan 5 November 2023, Fakulti Perladangan dan Agroteknologi UiTM Kampus Mukah telah mengadakan program Team Building FPA 2023. Program ini bertujuan mengeratkan hubungan antara pelajar serta membina semangat jati diri dan perpaduan. Seramai 236 peserta yang terdiri daripada pensyarah, ahli jawatankuasa program dari kalangan pelajar semester 3 hingga 5, dan pelajar semester 1 telah terlibat dalam program tersebut. Program ini berlangsung dari jam 8.00 pagi hingga 5.00 petang di Pusat Pemprosesan, UiTM Kampus Mukah.