Mesyuarat umum dwi tahunan Persatuan Aquarios kali ke-11 / Ros Anizah Mi'ad - Mi'ad, Ros Anizah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 26 Oktober 2023 (hari Khamis) jam 7 petang, kelab Diploma Akuakultur dari Persatuan Aquariors telah mengadakan Mensyuarat Umum Dwi Tahunan Persatuan Aquariors kali ke-11 bertempat di Dewan Kuliah Telian, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Program ini disertai seramai lapan orang pensyarah, 38 orang pelajar Diploma Akuakultur Semester 5 secara hybrid, manakala 98 pelajar daripada Semester 1 dan Semester 3.