Wacana harmoni perancangan strategik peringkat UiTM Kampus Mukah 2024 / Muhammad Shahimi Ariffin ... [et al.] - Ariffin, Muhammad Shahimi; Hamdin, Mohamad Syafie; Kamal Basir, Mohd Zuhaili; Badarul Azam, Akmal Syafiq (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Pada 4 sehingga 5 Febuari 2024, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Sarawak, Kampus Mukah telah mengadakan Wacana Harmoni Perancangan Strategik di Bilik Seminar, Takan Berambih, UiTM Kampus Mukah. Program dua hari ini dianjurkan oleh Unit Perancangan Strategik bersama Unit Kualiti dan pihak pentadbiran kampus Mukah yang melibatkan penyertaan tujuh Ketua Pusat Tanggungjawab (PTJ) daripada pelbagai unit termasuk Unit Pentadbiran, Unit Hal Ehwal Pelajar (HEP), Unit Hal Ehwal Akademik (HEA), Unit Fasiliti dan Intrastruktur, Unit Penyelidikan dan Jaringan Industri (PJI), Unit Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), dan Unit Bendahari. Turut hadir adalah Penolong Rektor UiTM Kampus Mukah, Prof. Madya Dr. Abdul Razak bin Abdul Kadir dan Penolong Pendaftar, En. Mohamad Syafie bin Hamdin.