Online halal executive - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
Penganjuran Kursus Sijil Profesional Eksekutif Halal oleh Centre for Halal Research Training and Consultancy (HaRT) telahpun memasuki siri ke 11. Program yang berlangsung sepanjang 10-21 Ogos 2020, membawa satu kelainan apabila buat julung kalinya ia diadakan secara online. Seramai 25 orang peserta telah mengambil bahagian dalam edisi kali ini bagi melengkapkan 5 modul wajib dalam tempoh 10 hari pengendalian secara maya. Program anjuran HaRT ini mendapat sambutan yang sangat baik di kalangan peserta dalam dan luar UITM dan menaikkan nama ACIS dalam DA DR ASJAD MOHAMED masyarkat.