E-Buletin Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, edisi Mac & April 2022 / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Sebuah penerbitan digital secara berkala oleh Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang Sesi 2021/2022 dalam merekod pencapaian dan kecemerlangan mahasiswa mahasiswi UiTM Cawangan Pulau Pinang yang diedarkan secara percuma di laman sesawang: https://sites.google.com/view/mppuitmcpp nE-buletin ini akan diterbitkan untuk memaparkan aktiviti-aktiviti menarik yang berlaku sepanjang bulan tersebut. Tips: Terdapat juga perkataan/gambar yang boleh ditekan dan akan membawa anda terus ke pautan yang berkaitan.