The beauty of Ramadhan / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Program Quiz and Sharing (The Beauty of Ramadhan) merupakan program perkongsian tazkirah ringkas secara berkala mengenai Bulan Rmadhan anjuran Jawatankuasa Perwakilan Kolej Sesi 2021/2022 dengan kerjasama daripada Majlis Perwakilan Pelajar. Sesi kuiz juga diadakan bagi menguji kefahaman mahasiswa daripada sesi perkongsian yang disampaikan oleh Jawatankuasa Perwakilan Kolej.