Alumni 1983-1992: Puan Diana Talit / Jati Kasuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Diana Talit merupakan alumni ITM Sarawak yang berkelulusan Advance Diploma in Business Studies (Marketing), Shah Alam 1992-1993 dan pada tahun sebelumnya, beliau merupakan bekas pelajar Diploma in Business Studies di ITM Semariang 1987- 1989. Kehidupannya di ITM Kampus Samariang merupakan kenangan manis beliau kerana beliau berpeluang untuk berkenalan dan belajar bersama rakan-rakan dari pelbagai kaum dan latar belakang dan sehingga kini, ada yang masih menjadi rakan rapat dan sejati.