The Ramadhan Star / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Program 'The Ramadhan Star' diadakan sebagai salah satu aktiviti menarik bagi pelajar- pelajar sepanjang bulan Ramadhan disamping menggalakkan pelajar dalam menyertai program yang berunsurkan kerohanian dan penghayatan bulan Ramadhan. Program yang berlangsung di media sosial Instagram ini mampu untuk mendidik pelajar menghayati kelebihan bulan ramadan al- Mubarak, melahirkan pelajar yang berkeyakinan tinggi dan mengukuhkan peribadi pelajar dalam komunikasi.