Alumni 1983-1992: Encik Wan Idris Bin Wan Ibrahim / Jati Kasuma Ali ... [et al.] - Ali, Jati Kasuma; Bujang, Azlina; Jack, Suriani; Abu Bakar, Khaulah; Ghazuddin, Farhana; Nik Fauzi, Sheela Faizura (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2024)
Encik Wan Idris bin Wan Ibrahim merupakan Timbalan Presiden Persatuan Persatuan Alumni UiTM Sarawak - MITSA. Beliau dilahirkan pada 3 Oktober 1968. Berkelayakkan dalam Ijazah Sarjana Pengurusan Perniagaan UiTM Cawangan Sarawak. Sebelum ini beliau merupakan bekas alumni ITM di Shah Alam. Kenangan manis beliau adalah apabila berjumpa dengan rakan-rakan lama yang suatu ketika dulu mengambil jurusan yang sama. Beliau berpendapat bahawa UiTM telah banyak membantu dalam mencorak keperibadian profesionalisme diri seorang pelajar. Bagi beliau UiTM Cawangan Sarawak pula telah menyediakan tenaga pengajar serta pembelajaran yang kondusif serta suasana yang sesuai untuk pembangunan ilmu.