Pentadbiran ACIS 2020 - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
Ust. Mohamad Shukran Abdul Razak (TDHEP), Prof Madya Dr Nurhidayah Muhammad Hashim (Dekan), Prof Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim (Naib Canselor UiTM), Dr Amal Hayati Ishak (TDHEA) dan Prof Madya Ezani Yaakub (TDPJI)