2023 pencapaian KPI: Malaysian Academy of SME & Entrepreneurship Development (MASMED) - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
Tahniah dan syabas diucapkan kepada Ustaz Muhammad Syahrul Deen Ahmad Rosli (Koordinator Keusahawanan Masmed) di atas kejayaan memenuhi Pencapaian 476% PI MASMED.