2023 pencapaian KPI: hal ehwal pelajar ACIS - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
Tahniah dan syabas diucapkan kepada Bahagian Hal Ehwal Pelajar ACIS yang dipimpin oleh YBrs. Prof Madya Dr Azri Bhari di atas pencapaian skor 100% bagi Petunjuk Prestasi Hal Ehwal Pelajar ACIS 2023.