Slot TV/radio: Ustaz Ammar Ismail, 7 Mei 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan Slot TV/ Radio Pusat Kebudayaan HEP UiTM, dengan kerjasama U-Pro Production House dan MPP UiTM Se-Malaysia Virtual Maulid "Detik Penghujung Ramadhan" pada 7 Mei 2021 yang disampaikan oleh Ustaz Ammar Ismail.