Slot TV/radio: Ustazah Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah, 15 Mei 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan Slot TV/ Radio TV1 Berita Jam 1 dan Jam 8 "Bersempena Hari Keluarga Negara" pada 15 Mei 2021 yang disampaikan oleh Ustazah Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah.