Slot TV/radio: Dr. Hajar Opir, 30 Mac 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan Slot TV/ Radio TV1 Slot Fikrah "Hala Tuju Nasyid Kita" pada 30 Mac 2021 yang disampaikan oleh Dr Hajar Opir.