Slot TV/radio: PM. Dr. Nurhidayah Muhammad Hashim dan Dr. Mohd Afandi Mat Rani, 4 Jun 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan Slot TV/ Radio IKIM FM Segmen Warna Pagi IKIM "Pengajian Islam Kontemporari Mengharungi Norma Baru" pada 4 Jun 2021 yang disampaikan oleh PM Dr Nurhidayah Muhammad Hashim dan Dr Mohd Afandi Mat Rani.