Pembukaan bazaar Ramadhan / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Pada setiap hari Rabu dan Khamis di bulan Ramadhan yang mulia, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dengan kerjasama Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar (SMPP) sesi 2021/2022 dan MASMED mengadakan jualan makanan di bazaar Ramadhan UiTM Cawangan Pulau Pinang bertempat di Loading Bay, Laman Perdana. Bazaar Ramadhan ini berlangsung pada pukul 3 petang sehingga 8 malam dan terdapat hampir 15 khemah dibuka untuk bazaar Ramadhan kali ini. Selain itu, terdapat juga peniaga dari luar yang turut serta dalam bazaar ini.