Majlis Seluhur Kasih, 30 Mac 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
Telah berlangsung Majlis Seluhur Kasih Sejambak Kenangan, yang bertempat di Dewan Seri Impian Hotel UiTM Shah Alam pada Khamis ; 30 Mac 2021. Program inisiatif Jawatankuasa Pembangunan dan Kebajikan Staf ACIS ini di langsungkan bagi meraikan 16 orang pesara ACIS 2020 dan 2021. Majlis turut menyampaikan anugerah khidmat setia dan saguhati kebajikan kepada kalangan staf ACIS yang terlibat seperti kemasukan ke hospital, kelahiran anak dan perkahwinan. Meskipun di raikan dalam majlis yang tertutup dan jemputan hanya kepada yang diraikan, demi menghargai sumbangan dan bakti pesara ACIS majlis tetap berjaya dilangsungkan dengan menjaga standard operasi prosedur (SOP) kawalan pandemik. Ucapan khas pesara di wakilkan oleh PM Dr Huzaimah Ismail yang merupakan mantan Timbalan Dekan Hal Ehwal Akademik ACIS.