Tinta murabbi: Azri Bhari - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan perkongsian artikel tinta murabbi hasil penulisan daripada Dr. Azri Bhari bertajuk "SOP penjarakan saf solat jemaah selari dalil, fatwa", " Perbanyak amal soleh, puasa sunat dalam Syaaban", "Fahami perbezaan urus zakat, sedekah elak cetus polemik " dan "Jangan pertikai status halal vaksin".