Tinta murabbi: Ammar Ismail - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan perkongsian artikel tinta murabbi hasil penulisan daripada Ustaz Ammar Ismail bertajuk "Pasca Ramadan bukan pencen amal", " Lima keistimewaan sedekah dalam Al-Quran", "Sedekah menarik rezeki", "Ramadan peluang keemasan laksana amal soleh" dan "Sedekah halang musibah, kesusahan".