Tinta murabbi: Mohd Razlan Ahmad - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan perkongsian artikel tinta murabbi hasil penulisan daripada Ustaz Mohd Razlan Ahmad bertajuk "Matahari terbit di sebelah utara bukan petanda kiamat".