Tinta murabbi: Muhamad Afiq Abd Razak - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan perkongsian artikel Tinta Murabbi hasil penulisan daripada Ustaz Muhamad Afiq Abd Razak bertajuk "Manfaatkan teknologi kekang jenayah ancam industri halal".