Tinta murabbi: Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan perkongsian artikel tinta murabbi hasil penulisan daripada Ustazah Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah bertajuk "Menggapai ibrah di sebalik Surah Ar-Rahman" dan "Tangkis godaan nafsu makan bulan Syawal".