Kem tahsin solat bersama SK Bandar Anggerik Seksyen 6, Shah Alam - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
[25 November 2023] - Program anjuran Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) bersama Panitia Pendidikan Islam SKBA ini berlangsung di SK Bandar Anggerik daripada 8 pagi sehingga 1230 tengahari. Program turut melibatkan pelajar ACIS dan pelajar program Plus Tahfiz UiTM yang dikelola oleh ACIS- yang bertindak sebagai fasilitator program. Kem Tahsin solat ini turut diserikan dengan kehadiran YBhg. Profesor Dr Mohd Afandi Mat Rani (Dekan ACIS); Prof. Madya Dr. Azri Bhari (TD HEP); Dr. Mohd Sirajuddin Siswadi Putera Mohamed Shith (Koordinator ICAN); dan kehadiran pensyarah pengiring Prof. Madya Datin Dr Rafeah Saidon; Ustazah Siti Khurshiah Mohd Mansor; dan Ustazah Hanifah Musa Fathullah Harun.