Program Tadarus Al-Quran / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Pihak Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2021/2022 dengan kerjasama Unit Hal Ehwal Islam dan Rakan Pusat Islam telah mengadakan program Tadarus Al-Quran disepanjang bulan ramadhan 2022 ini dan pautan group whatsapp telah disediakan bagi pelajar yang ingin mengikuti program tersebut pada bila-bila masa di dalam bulan yang mulia itu.