Forum selangkah ke alam kerjaya / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Hasil kerjasama pihak Persatuan Mahasiswa Kejuruteraan Elektrik UiTM Cawangan Pulau Pinang (PMKE PP) dan KOSSAN RUBBER INDUSTRIES BHD. telah berjaya mengadakan program Forum Selangkah Ke Alam Kerjaya pada hari Khamis 31 Mac 2022. Program tersebut dimulakan pada waktu 10.30 pagi dan berakhir pada 12 tengahari dan dijalankan di platform Microsoft Teams.