Slot program TV: Mohd Nor Mamat - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Edisi kedua e buletin ACIS kali ini menonjolkan rangkuman berkaitan slot program TV yang bertajuk ""Kesan belajar di rumah kepada anak-anak", "Di gantung tak bertali" dan "Selamat Tinggal 2020"