Tinta murrabi: Ammar Ismail - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Edisi kedua e buletin ACIS kali ini rangkuman sorotan perkongsian artikel Tinta Murabbi hasil penulisan daripada Ustaz Ammar Ismail bertajuk " Covid -19 peluang tingkat amal soleh" dan "Sayangkan orang miskin".