Tinta murrabi: Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Edisi kedua e buletin ACIS kali ini rangkuman sorotan perkongsian artikel tinta murabbi hasil penulisan daripada Ustazah Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah bertajuk "Memateri bacaan al Waqiah setiap malam dan "Sedekah bukti keimanan manusia"