Kunjungan hormat Shamrahayu Ab. Aziz, 9 Oktober 2020 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Pada 9 Oktober 2020, ACIS sangat bertuah kerana Penyandang Kursi Institusi Raja-Raja Melayu UiTM, Profesor Dr. Shamrahayu Ab. Aziz telah sudi berkunjung ke Pejabat Dekan, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS)