Kunjungan hormat Institut Keusahawanan Negara - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Pada 28 Ogos 2020, pertemuan strategik bersama CEO Institut Keusahawanan Negara, En. Firdaus Azharuddin. ACIS diwakili oleh Prof. Madya Ezani Yaakub, Prof. Madya. Dr. Mohd Afandi Mat Rani, dan Ustaz Syahrul deen.