Kunjungan hormat Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Pada 11 Ogos 2020, ACIS diwakili oleh PM Dr. Nurhidayah Muhamad Hashim (Dekan), PM Dr. Mohd Afandi Mat Rani, Dr. Hajar Opir, Dr. Mohd Izzat Amsyar Mohd Arif, Dr. Mohd Hapiz Mahaiyadin, Ustazah Zakiah Samori dan Ustazah Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah (Pengarah ZAWFI 2020).