Kunjungan hormat UDA Holdings - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
5 Ogos 2020 ACIS diwakili oleh PM Dr. Nurhidayah Muhamad Hashim (Dekan), Dr. Amal Hayati Ishak (Timb. Dekan Akademik), PM Dr. Mohd Afandi Mat Rani (Koordinator ICAN), Dr. Mohd Izzat Amsyar Mohd Arif (Koordinator Korporat), dan Ustazah Sharifah Fadylawaty Syed Abdullah (Pengarah ZAWFI 2020).