ACIS UiTM meterai perjanjian persefahaman (MoU) bersama YADIM Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia - UiTM, kademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2020)
Pada 25 September 2020 menyaksikan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS)- UiTM memeterai memoradum persefahaman (MoU) bersama YADIM untuk pembangunan dakwah. MoU tersebut ditandatangani oleh Naib Canselor UiTM, YBhg. Prof. Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim manakala YADIM diwakili Yang Dipertuanya YBhg Tuan Nasrudin Hassan. Majlis menandatangani memorandum ini turut disaksikan oleh Menteri Pengajian Tinggi YB. Datuk Dr Noraini Ahmad.