Kenaikan pangkat: Shadli Sabarudin dan Maisarah Mohd Ishak, 27 Mei 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
E Buletin ACIS edisi ketiga merangkumkan sorotan kenaikan pangkat Dr. Shadli Sabarudin ke jawatan Pensyarah Kanan (DM52) dan Puan Maisarah Mohd Ishak ke jawatan Pembantu Tadbir Kanan (N22).