Yayasan RI santuni pelajar B40 ACIS, 8 April 2021 - UiTM, Akademi Pengajian Islam Kontemporari (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2021)
Pada 8 April 2021, telah berlangsung Majlis Penyerahan Sumbangan Komputer Riba kepada 36 pelajar Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) daripada Yayasan Rizalman Ibrahim di Dewan Sri Impian, Hotel UiTM. Penyerahan ini disempurnakan oleh YBhg. Dato’ Rizalman Ibrahim selaku Pengerusi Yayasan Rizalman Ibrahim yang juga merupakan Ahli Lembaga Pengarah UiTM (LPU). Turut sama hadir dalam majlis ini adalah Ybhg. Prof. Dato’ Dr Rahmat Mohamad (Timbalan Naib Canselor Jaringan Industri, Komuniti & Alumni), Prof. Madya Dr Nurhidayah Muhammad Hashim (Dekan ACIS), En. Zulkifli Abu Bakar (Pengarah Kanan Jabatan Komunikasi), Dr Ainul Azreen Adam (Pengarah Pusat Jaringan Alumni), barisan kepimpinan kanan ACIS dan Pejabat Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN).