MoU: Institut Kefahaman Islam Malaysia - UiTM, Academy of Contemporary Islamic Studies (ACIS) (Akademi Pengajian Islam Kontemporari, UiTM, 2024)
11 Januari 2024 - Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Teknologi MARA (UITM) dengan Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) dan Islamic Relief Malaysia (IRM). ACIS, UiTM merakamkan penghargaan dan terima kasih kepada YBhg. Profesor Madya Dato' Dr. Mohamed Azam Mohamed Adil (Ketua Pengarah) Institut Kefahaman Islam Malaysia dan YBrs. En. Mohd Shukor Sahir (Ketua Pegawai Eksekutif Islamic Relief Malaysia) dan MoU ini.