Canteen Day by Hadrah / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Canteen Day By Hadrah adalah anjuran daripada pihak Fakulti Pengurusan Hotel Dan Pelancongan, UiTM Cawangan Pulau Pinang, Kampus Permatang Pauh bersama pihak MASMED pada 30 MAC 2022. Program ini bermula dari 11.00 pagi hingga 3.00 petang atau sehingga jualan habis. Program ini telah diadakan dengan menjual pelbagai juadah yang menarik dengan harga yang berpatutan bagi pelajar . Hasil jualan yang diperoleh dari program ini disumbangkan kepada pembangunan dan pengurusan Masjid Batu, Kampung Pertama , Permatang Pauh.