E-buletin Majlis Perwakilan Pelajar Pulau Pinang, edisi Januari & Februari 2022 / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Sebuah penerbitan digital secara berkala oleh Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang Sesi 2021/2022 dalam merekod pencapaian dan kecemerlangan mahasiswa mahasiswi UiTM Cawangan Pulau Pinang yang diedarkan secara percuma di laman sesawang: https://sites.google.com/view/mppuitmcpp E-buletin ini akan diterbitkan untuk memaparkan aktiviti-aktiviti menarik yang berlaku sepanjang bulan tersebut.