Majlis Anugerah Kelab dan Persatuan Pelajar 2022 / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
27 Januari 2022 - Majlis Anugerah Kelab dan Persatuan diadakan di Dewan Besar UiTM Cawangan Pulau Pinang Kampus Permatang Pauh yang dirasmikan oleh Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar UiTMCPP, Ts. Dr. Mohd Rozaiman bin Aziz. Tujuan utama majlis ini diadakan adalah memberi penghargaan serta pengiktirafan atas pencapaian cemerlang kelab-kelab dan persatuan di UiTM Cawangan Pulau Pinang yang telah bersama-sama dalam melaksanakan program yang dapat memberi impak dan nilai tambah dalam kalangan mahasiswa di kampus ini. Sehubungan dengan itu, pelbagai jenis anugerah yang disampaikan pada hari tersebut seperti Anugerah Kelab Cemerlang, Anugerah Kesukarelawanan, Anugerah Kelab Inovasi dan pelbagai lagi.