Bengkel permukiman perancangan strategik pengurusan akademik tahun 2023 / Baizura Ibrahim - Ibrahim, Baizura (UiTM Sarawak, 2024)
Profesor Madya Ts. ChM Dr. Mohammad Isa Mohamadin, Timbalan Rektor Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa UITM Cawangan Sarawak menyempurnakan majlis pembukaan dan penutupan bersempena Bengkel Permukiman Perancangan Strategik Pengurusan Akademik Tahun 2023 yang diadakan di Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), Kampus Samarahan 2 bermula 30 hingga 31 Januari 2023. Bengkelanjuran Bahagian Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa ini telah disertai oleh seramai 60 orang peserta yang terdiri daripada Ketua Pusat Pengajian, koordinator, penyelaras, penolong pendaftar, pegawai eksekutif dan penolong jurutera.