Bengkel pemurnian semakan kurikulum program Diploma Akuakultur & Diploma Pengeluaran Herba UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah / Muhamad Syukrie Abu Talip - Abu Talip, Muhamad Syukrie (UiTM Sarawak, 2024)
Bengkel Pemurnian Semakan Kurikulum program Diploma Akuakultur dan Diploma Pengeluaran Herba telah diadakan di Hotel Dynasty, Miri pada 21 hingga 23 Mei 2022. Penganjuran bengkel ini adalah bertujuan untuk membuat semakan struktur kurikulum dan kandungan kursus yang digunapakai oleh kedua-dua program akademik ini. Hasil semakan kurikulum akan memastikan struktur program dan kandungan kursus program akademik sentiasa relevan dengan keperluan semasa dan industri.